Carmen Carlssons coola morsa

har jag precis läst ut. I boken träffar vi Carmen som har världens coolaste morsa. Det tror alla i hennes klass för det har Carmen berättat för dom. Problemet är bara att den coola morsan är en populär programledare på TV kallad Ängeln. Och inte alls Carmens riktiga mamma….

cccCarmen och Ängeln är extremt lika och Carmen hon önskar verkligen att hennes lögn var sann. Vem som är hennes riktiga mamma vet hon inte . Carmen lämnades som pytteliten bebis på tröskeln till pappans bostad.

Komplikationerna fortsätter och blir större och större efter att Carmen skrivit ett brev till Ängeln och bett om autografer till alla i klassen. Carmen blir inte bara lovad autografer utan också att hela klassen ska få komma och vara med om en tv-inspelning.

Snacka om att få ont i magen! Hur skulle du lösa en sådan här sak? Ställa dig inför hela klassen och säga sanningen? Gömma dig under täcket?

Anna-Karin Eurelius bok är fin och jag liiiider med Carmen när hon trasslar in sig mer och mer i lögnen.

/Sofia

Annonser

3 Responses to “Carmen Carlssons coola morsa”


  1. 1 ka 10, januari, 2009 kl. 10:34 f m

    Å, Sofia! Jag håller verkligen med dig! Visst är det jobbigt! Jag tycker jättemycket om Carmen Carlsson och vill bli hennes kompis även om hon ljuger ibland…. /Flaskposten-Karin

  2. 2 sofia 10, januari, 2009 kl. 5:44 e m

    så jobbigt!! sen har jag tänkt på att alla ljuger ibland/har ljugit någongång.

  3. 3 InteBaraMorsa 7, april, 2009 kl. 9:50 f m

    Det gör ingenting att hon ljuder ibland. Det gör alla.


Comments are currently closed.8 år med Flaskposten

Flaskpostflaskan

FLASK-twitter-POSTN

Flaskposten på Facebook

Annonser

%d bloggare gillar detta: