Viktigt FLASKPOSTEN-meddelande!

 GAMLA FLASKPOSTEN-sidan är tillbaka!

Upptäckte det precis av en ren googlingsslump. Den måste ha vaknat till liv och flutit upp alldeles av sig själv från internethavets djupa botten🙂

KUL och BRA för nu kan man hitta en massa gamla flaskposter med allt vi skrev om innan vi fick flytta hit i oktober 2008.

Arkivet innehåller poster från 2006 och framåt, men det kan nog fattas en del särskilt bilder, som vi rensat bort i våra tidigare återupplivningsförsök av gammel-Flaskis (det är också det som har hänt med våra allra tidigaste 2005-års inlägg).

Hursomhelst, nu kan man alltså få upp våra gamla boktips, intervjuer och annat igen. Gamla Flaskpostensidan har ingen egen sökfunktion, men om man söker på google så dyker nu även gamla flaskpostenträffar upp där igen. OCH dessutom kan vi själva länka tillbaka till våra gamla inlägg när vi skriver om något som vi tagit upp förut. Superbra, det var så trist när alla tidigare Flaskpostenårgångar plötsligt bara var helt borta!

OBS! Inget nytt Flaskpostenmaterial kommer dyka upp på den gamla sidan, utan vi fortsätter som vanligt på den här adressen.

Och i högerspalten här intill, ganska långt ner, ligger från och med nu en länk till gamla Flaskposten under rubriken ”Flaskposten-ARKIVERAT”.

3 Responses to “Viktigt FLASKPOSTEN-meddelande!”


  1. 1 Sofia 23, mars, 2009 kl. 6:13 e m

    vad fantastiskt att flaskis kommit uppflytande igen!! roligt!

    jag har saknat den….

  2. 3 flaskpostenJohanna 24, mars, 2009 kl. 11:13 f m

    Absolut, vilken överraskning för oss :)!


Comments are currently closed.8 år med Flaskposten

Flaskpostflaskan

FLASK-twitter-POSTN

Flaskposten på Facebook

Annonser

%d bloggare gillar detta: