AVSTÅNDET MELLAN – kollektivaste & aktuellaste nutidsreseskildringen ever!

Just i detta nu pågår releasefesten för AVSTÅNDET MELLAN vid Hornstull Strand.

Flaskposten har precis varit där på blixtvisit och lyckats fånga bokens initivativtagare Kevin Frato på bild tillsammans med Ubah Musse som debuterar med två bidrag i denna ”kollektivskrivna kollektivroman”, som utspelar sig i kollektivtrafiken utmed den pendeltågslinje som jag just nu har börjat åka utmed så gott som dagligen, och därför också känner mig alldeles extra peppad att uppleva även i bokform!

Hela 24 författare har varit med och pusslat ihop bitarna och människorna som snuddar vid varandra längs pendeltågsstationerna på linje 35 under en dag – vårdagjämningen 2012, dvs hur aktuellt som helst!

Ska bli jättespännande att läsa, har redan stoppat den i min pendlarväska inför morgondagens åktur till bibblan, måste ju bara vara perfekt reselektyr…

/Johanna – som förvirrat svepte in med kameran och till slut hittade sin Flaskpostenhälft Sofia i det jazziga författarvimlet hos X-publishing

2 Responses to “AVSTÅNDET MELLAN – kollektivaste & aktuellaste nutidsreseskildringen ever!”


  1. 1 Kevin Frato 24, mars, 2012 kl. 10:42 e m

    Hej Johanna, vilken fin beskrivning av boken! Det var kul att ses på releasen.

    /Kevin

  2. 2 flaskpostenJohanna 26, mars, 2012 kl. 6:29 e m

    Ja det var roligt att ses och höra lite mer om boken! Jag har åkt några vändor med den mellan Årstaberg och Skogås nu, inte dumt resesällskap :)!


Comments are currently closed.8 år med Flaskposten

Flaskpostflaskan

FLASK-twitter-POSTN

Flaskposten på Facebook


%d bloggare gillar detta: